Aspirator de mana fara fir

210,00 RON 250,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU VacKit1
Stoc limitat

Descriere

Aspirator de mână fără fir

ASPIRARE PUTERNICĂ DE 2 CLASE: Aspiratorul de mână fără fir cu motor de 120W oferă o putere de aspirație de 8000PA - 13000PA. Toate sedimentele și părul de animale de companie sunt curățate în cel mai scurt timp.
- TIMP LUNG ȘI ÎNCĂRCARE RAPIDĂ: Se încarcă complet în aproximativ 4 ore și poate fi folosit fără fir până la 25 de minute. Aspiratorul de mână are și un cip de protecție încorporat care poate preveni în mod eficient supraîncălzirea.
-Curățare completă: aspiratorul de mână puternic ThiEYE este echipat cu 3 tipuri diferite de duze pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră zilnice de curățare. Instrument pentru crevaturi, duză cu perie retractabilă și duză scurtă din cauciuc.
- Recipient de praf de mare capacitate: Capacitatea maximă a cupei de praf este de 400 ml, iar capacitatea efectivă este de 100 ml. Oferim o perie foarte mică, vă ajută să curățați cu ușurință recipientul de praf.
-Filtru de material nețesut de înaltă tehnologie: Aspiratorul de mână ThiEYE este echipat cu un filtru de material nețesut pentru curățare și utilizare frecventă. Siguranță și protecție a mediului, durată de viață mai lungă. Îndepărtare cu o singură atingere, design rezonabil, economic și ecologic.

D

Detalii

SKU
VacKit1
Brand