Fețe de perna decorative,set de 4 bucăti

40,00 RON 60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

45 ×45cm

Descriere

【Calitate super înaltă】: Fetele de pernă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, sunt respirabile și durabile. Țesăturile de înaltă calitate pot asigura o utilizare pe termen lung. Aceste fete de pernă nu numai că au un aspect frumos, ci vă oferă și suficient confort. Acesta este cel mai bun cadou  pentru prietenii și familia dvs.
【Combinație perfectă】:Fate de pernă cu dimensiunea de 45x45 cm, nou-nouț, care reprezintă multe elemente tradiționale  și litere interesante. În plus, folosim tehnologie avansată de imprimare pentru a face presiunea mai fermă și pentru a nu cădea după curățare.
【Design unic】: Fetele de perna folosesc fermoare invizibile de inalta calitate. Fermoarul ascuns este atât frumos, cât și practic, păstrează fața de pernă în stare bună și vă protejează insertul de pernă. Fermoarul este foarte neted și puteți introduce cu ușurință perna în fața de pernă.
【Aplicație largă】: Fetele de pernă  sunt perfecte pentru camera de zi, dormitor, canapea, canapea, mașină, petrecere, balcon, terasă etc.

Ce spun clientii

Detalii