Hamac pt antrenamentele de tip yoga aerian

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
180,00 RON 200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU X001GXCZVF

DescriereBeneficiu pentru sănătate Yoga Swing: Yoga aeriană ajută la eliberarea durerii sau a presiunii de la gât, spate și coloana vertebrală, îmbunătățind puterea mâinii prin terapia de inversiune. Acest hamac oferă pasionaților de yoga o modalitate sigură și distractivă de a se menține în formă și, de asemenea, cureaua pentru yoga este cu siguranță o modalitate bună de a duce yoga la un nivel de fitness mai înalt.
Acest leagăn aerian este fabricat din material de parașută de înaltă calitate și rezistență ridicată, este puternic și durabil, astfel încât capacitatea sa maximă de încărcare este de până la 440,9 lbs.Mânere mari, confortabile din spumă căptușită și un leagăn spațios, cu cusături triple, care împinge limitele confortului în timpul oricărui exercițiu de yoga aerian.
Instrument pentru exerciții multiple: hamacul aerian nu poate fi folosit doar ca exercițiu de yoga aerian, ci poate fi și un hamac obișnuit, perfect pentru acasă, studio de yoga și pentru călătorii în aer liber.(pachet cu accesorii de montare pe tavan)

Ce spun clientii

Detalii

SKU
X001GXCZVF
Categorii