Lampă pentru unghii SUNUV

90,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

24 V

Descriere

Lămpile de unghii SunUV sunt compatibile cu aproape toate lacurile de unghii cu gel LED și gelurile pentru terapie UV, gelurile de extensie, bilele dure și gelurile de sculptură, straturile de acoperire și lacurile cu gel, inclusiv lipiciul UV pentru unghii și gelul de construcție, lipiciul cu pietre prețioase etc. .

  • Ecran LCD mare și 3 cronometre: Afișajul LCD mare arată durata de viață cu 3 setări de cronometru pentru 30s, 60s, 99s. Puteți apăsa butonul 99s timp de 0,5 secunde pentru a porni modul de căldură scăzută. Când apăsați butonul timp de 30 sau 60 de secunde, cronometrul scade. Când apăsați butonul 99s sau când senzorul infraroșu este declanșat, cronometrul numără până la capăt.
  • Funcție automată de senzor inteligent: uscătorul de unghii SUNUV este echipat cu un senzor automat pentru pornire și oprire (fără întrerupător). Cu senzorul cu infraroșu, lampa de unghii cu LED UV se aprinde automat când pui mâna sau piciorul în ea și se stinge automat când o scoți.
  • Uscarea rapidă și economisirea timpului: perlele lămpii LED UV patentate oferă caracteristici unice: eficiență energetică ridicată și durabilitate. 21 de bucăți LED, nu este nevoie să înlocuiți margele. Apăsați butonul 99s timp de 2 secunde pentru a dubla puterea și apăsați-l din nou timp de 2 secunde pentru a anula (puterea dublă funcționează numai când este aplicat temporizatorul de 30s, 60s sau infraroșu).
  • Înaltă calitate și durabilitate: Lampa profesională UV LED pentru lustruire cu gel de la SUNUV nu este doar cea mai bună alegere pentru profesioniști și manichiuriști, ci poate fi și un cadou perfect pentru Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, aniversarea nunții etc. Bucurați-vă de frumusețea designului unghiilor. cu prietenii și familia acasă!

Ce spun clientii

Detalii

Categorii