Plita cu inductie Amzchef 3300W cu 2 arzatoare 230V

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
375,00 RON 420,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SK 331HB2S4F

Descriere

Plită cu inducție încorporată cu zone flexibile, 9 niveluri de putere, încălzire interval, panou de control al modului, blocare pentru copii și temporizator. Comenzi tactile.
Plită cu inducție cu Flex Zone versatilă Long Flex Zone este potrivită pentru 2 încălzitoare separate sau un încălzitor de grătar unde este necesară o tigaie lungă. Flex-Zone este o suprafață mare de gătit care adoptă cea mai recentă funcție Flex de auto-detecție și încălzire. Incalzeste exact zona acoperita de tigaie, facand incalzirea mai uniforma si economisind energie.
9 niveluri de putere și control glisor tactil: Plita cu inducție cu 2 plite este controlată de un senzor tactil digital, astfel încât să puteți controla cu ușurință 9 niveluri de putere. Datorită designului său inovator, panoul de control are un design elegant și îl face mai potrivit pentru bucătăria dumneavoastră. Plita electrică AMZCHEF este o mașină de gătit cu inducție complet sigură care oferă familiei dumneavoastră cea mai mare garanție de siguranță. Plita are protectie la supraincalzire, daca temperatura este prea mare, plita se opreste automat. Cronometru de 99 de minute: Plita cu inducție are o funcție de cronometru cu un interval de 1-99 de minute. Dacă brusc aveți ceva urgent în timp ce gătiți, puteți seta un cronometru care va opri automat plita cu inducție când se ajunge la numărătoarea inversă.
Dimensiuni: 28,8 x 52 x 6,2 cm
D

Ce spun clientii

Detalii

SKU
SK 331HB2S4F
Brand