Role si patine, 2 în 1 Meteor

170,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Nr. 38-41

Descriere

UȘOR DE FRÂNAT ] Pantofii cu role Meteor au un design special, cu o plăcuță de frână pe piciorul drept, care oferă o flexibilitate deplină copilului dumneavoastră pentru a efectua orice manevră. Placuta de frana a patinelor cu role este realizata dintr-un material special, de lunga durata, care ofera mai multa siguranta.
[ MATERIALE EXCELENTE ] Pentru acești copii, băieți, cu patine cu rotile, am folosit roți cu racord mare din PU (82A) cu rulmenți ABEC 7 pentru rulare rapidă și lină pe toate suprafețele plane. Patinele în linie mărimea 4 au un interior moale care menține picioarele confortabile.
[ CONCEPUT PENTRU UN CONFORT ÎMBUNĂTIT ] Paletele noastre pentru copii au un sistem special de aerare multiplă cu orificii de aer special dezvoltate pentru a permite pielii să respire și pentru a preveni supraîncălzirea și transpirația. Patinele pentru copii sunt ușoare și confortabile.
[ DIMENSIUNE REGLABILĂ ] Pentru a vă asigura că copilul dvs. se poate bucura de perechea lor preferată de patine cu rotile fete timp de câțiva ani, patinele noastre pentru adulți au un design reglabil,
mărime : L (38-41 EU, 5-7,5 UK).
[ SISTEM DE FINE 3 ÎN-1 ] Patinele în linie pentru copii au o închidere cu cataramă reglabilă care a asigurat piciorul și ajută la prevenirea rănilor. Închiderea cu cârlig și buclă vă permite să puneți și să fixați rapid și eficient patinele pentru fete și băieți.

Mărime: 38-41

D

Ce spun clientii

Detalii